|
תמיד רציתם לרקוד? לא תמיד מוצאים את המועדון הנכון? מפחדים לרקוד מול חברים? מהיום ניתן להתאמן ולרקוד מול המחשב. סוף כל סוף משחק ריקודים למחשב, דובר עברית מלאה, המכיל מעל לשלושים שירים שונים, מותאם לכל שטיח ריקודים ומשוחק בשלוש רמות קושי שונות. סוף סוף ניתן לחייך ולקוות שזו תחילתה של מהפכת הריקודים בישראל, עכשיו אחרי שנהייתה להיט ביפן, אירופה וארה"ב.
דאנס מאניה הינו משחק ריקודים בו אתם צריכים להעתיק את התנועות שאתם רואים על המסך. גם במשחק זה, כמו על רחבת הריקודים, יש מקום להפגנת הכשרון האישי שלכם. המשחק מיועד לשחקן אחד, שני שחקנים ביחד או לתחרות. בכל יום יש סיבה למסיבה. ממש כמו משחקי הז`אנר לקונסולות, דאנס מאניה מהווה פיתרון לאלו שרוצים לרקוד, אך מעדיפים להתחיל לבדם או לאלה שרוצים מעט אימון פרטי בסלון ביתם.
שימו לב! המשחק דורש שטיח ריקודים למחשב.
מידע פרסומי:
משחק ריקוד ישראלי מדליק שהופך את המחשב שלכם לחיית מסיבות.
חברו את שטיח הריקוד למחשב ותתחילו לזוז מצד אל צד, הזמינו חברים ותוכלו להתחרות
ראש בראש על התואר- מלך הרחבה.
בתקליטור עשרות להיטים בינלאומיים מטריפים בכל מיני סגנונות- דאנס, היפ-הופ לטיני ועוד.
המטרה שלכם היא לרקוד על פי הקצב ולצבור נקודות, להכיר את הצעדים והטריקים, לעלות ברמת הקושי ומי יודע אולי גם תזיעו קצת...
המשחק "דאנס מאניה" דובר עברית מלאה, קל לתפעול והתקנה ומתאים לכל מי שקצב בדמו וכיף ברוחו.
אתם לא רקדנים גדולים? אין בעיה, המשחק מכיל 3 פרקי לימוד שיסייעו לכם ללמוד את כל הצעדים והטריקים, שלב אימון ושלב למתחילים.
|